076 - 200 86 00

Letselschade advocaat nodig in Sliedrecht?

Verkeersongeval in Sliedrecht

Letselschade is lichamelijke of geestelijke schade die je als mens kan oplopen bij allerlei soorten ongelukken. De meest voorkomende oorzaak is een verkeersongeval. Als iemand anders schuldig is aan het verkeersongeval kunt u daar een vergoeding voor claimen. Dat is uw goed recht. Onze letselschadespecialisten helpen daar graag bij in Sliedrecht en omstreken. Eerlijkheid en openheid staan bij ons hoog in het vaandel. We willen een eerlijke schadevergoeding voor u na een verkeersongeval.

Soorten schade na een verkeersongeval

Door een verkeersongeval kan je veel soorten schade oplopen. Een van de meest voorkomende claims is het verlies van de capaciteit om arbeid te verrichten. Dit wordt ook wel aangeduid als ‘verlies aan verdienvermogen’ of ‘verlies aan arbeidscapaciteit’. Daarnaast kun je ziektekosten claimen, maar ook de kosten voor buitengerechtelijke rechtsbijstand. In het ergste geval verliest het letselschadeslachtoffer de ‘zelfwerkzaamheid’ en kan zich thuis niet meer redden. Wij helpen u graag in dit soort gevallen in Sliedrecht en in de omgeving van Sliedrecht, want wij vinden dat u uw leven weer op moet kunnen pakken na een verkeersongeval. Bent u op zoek naar een specialist in de letselschade in Sliedrecht? Neem direct contact met ons op voor claims in de regio Sliedrecht.

 
 

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Vakkundig en helder advies
  • Gratis adviesgesprek
  • Aangesloten bij de Vereniging van Letselschade Advocaten, Initiatiefnemer 0800-Ongeval

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Specialisaties

• Bedrijfsongevallen
• Verkeersongevallen
• Productfouten
• Zedendelicten
• Geweldsmisdrijven

Werkgebied

Bleskensgraaf, Brandwijk, Giessenburg, Groot Ammers, Hardinxveld Giessendam, Langerak, Molenaarsgraaf, Nieuw Lekkerland, Nieuwpoort

Hoofdvestiging