076 - 200 86 00

Letselschade advocaat nodig in Sliedrecht?

Bedrijfsongeval in Sliedrecht

Bent u het slachtoffer geworden van een bedrijfsongeval in de regio Sliedrecht? Wij kunnen u helpen om uw leven weer op te pakken! U kunt uw schadezaak na een bedrijfsongeval aan ons overlaten, zo heeft u er zelf minder zorgen van en kunt u zich volledig richten op het herstel. Na een bedrijfsongeval heeft u wellicht inkomstenderving, extra ziektekosten, reiskosten of kosten voor een huishoudelijke hulp. Al deze schade kunnen wij voor u verhalen op de aansprakelijke partij in Sliedrecht en in de omgeving van Sliedrecht. Wij proberen altijd een passende oplossing te vinden, waarbij we de relatie tussen werkgever en werknemer zo positief mogelijk proberen te houden.

Werkwijze na een bedrijfsongeval

Onze letselschadespecialisten zijn er om u te helpen na een bedrijfsongeval. Daarom brengen wij ook geen kosten in rekening voor de rechtsbijstand die we u bieden. Vaak is de aansprakelijkheid voor schade een gegeven en de vergoeding voor gespecialiseerde juridische begeleiding dus ook. Maak een afspraak op ons kantoor! Wij werken overal in de regio Sliedrecht. Op zoek naar een expert op het gebied van letselschade in Sliedrecht? Neem direct contact op met De Letselschade Raetsman voor claims in de regio Sliedrecht. Wij bieden service op maat en helpen en adviseren u waar nodig.

 
 

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Vakkundig en helder advies
  • Gratis adviesgesprek
  • Aangesloten bij de Vereniging van Letselschade Advocaten, Initiatiefnemer 0800-Ongeval

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Specialisaties

• Bedrijfsongevallen
• Verkeersongevallen
• Productfouten
• Zedendelicten
• Geweldsmisdrijven

Werkgebied

Bleskensgraaf, Brandwijk, Giessenburg, Groot Ammers, Hardinxveld Giessendam, Langerak, Molenaarsgraaf, Nieuw Lekkerland, Nieuwpoort

Hoofdvestiging