010 - 600 11 37

Letselschade advocaat nodig in Sliedrecht?

Bedrijfsongeval in Sliedrecht

Bent u het slachtoffer geworden van een bedrijfsongeval in de regio Sliedrecht? Wij kunnen u helpen om uw leven weer op te pakken! U kunt uw schadezaak na een bedrijfsongeval aan ons overlaten, zo heeft u er zelf minder zorgen van en kunt u zich volledig richten op het herstel. Na een bedrijfsongeval heeft u wellicht inkomstenderving, extra ziektekosten, reiskosten of kosten voor een huishoudelijke hulp. Al deze schade kunnen wij voor u verhalen op de aansprakelijke partij in Sliedrecht en in de omgeving van Sliedrecht. Wij proberen altijd een passende oplossing te vinden, waarbij we de relatie tussen werkgever en werknemer zo positief mogelijk proberen te houden.

Werkwijze na een bedrijfsongeval

Onze letselschadespecialisten zijn er om u te helpen na een bedrijfsongeval. Daarom brengen wij ook geen kosten in rekening voor de rechtsbijstand die we u bieden. Vaak is de aansprakelijkheid voor schade een gegeven en de vergoeding voor gespecialiseerde juridische begeleiding dus ook. Maak een afspraak op ons kantoor! Wij werken overal in de regio Sliedrecht. Op zoek naar een expert op het gebied van letselschade in Sliedrecht? Neem direct contact op met ons voor claims in de regio Sliedrecht. Wij bieden service op maat en helpen en adviseren u waar nodig.

 
Helge Solstad letselschade advocaat

Uw letselschade advocaat

LSA Vereniging van letselschadeadvocaten logo

Ons kantoor is opgericht door Helge Solstad, die sinds 1989 als advocaat werkzaam is. Door de lidmaatschappen van de LSA, ASP en WAA, die door de Orde zijn erkend als verenigingen die bijzonder gekwalificeerde advocaten als lid heeft, is mr. H. Solstad gerechtigd het keurmerk specialisatieverenigingen te gebruiken. Wij blijven onvoorwaardelijk betrokken bij slachtoffers.

De gedachte bij ons letselschade advocatenkantoor is dat specialisatie de kwaliteit van de dienstverlening ten goede komt. Als advocaten hebben wij ons gespecialiseerd op het gebied van aansprakelijkheid en personenschade. We zijn bovendien aangesloten bij specialisatieverenigingen zoals de vereniging van letselschadeadvocaten die uitsluitend voor slachtoffers opkomen, de ASP, en de vereniging voor letselschade advocaten.

 

Waarom Solstad Advocaten?

  • Vakkundig en helder advies
  • Gratis adviesgesprek
  • Lidmaatschap dhr. mr. H. Solstad specialisatieverenigingen LSA, ASP, WAA en LANGZS

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Specialisaties

• Bedrijfsongevallen
• Verkeersongevallen
• Productfouten
• Zedendelicten
• Geweldsmisdrijven

Algemene-Voorwaarden Kantoorklachtenregeling Privacystatement

Werkgebied

Bleskensgraaf, Brandwijk, Giessenburg, Groot Ammers, Hardinxveld Giessendam, Langerak, Molenaarsgraaf, Nieuw Lekkerland, Nieuwpoort

Hoofdvestiging