010 - 600 11 37

Letselschade advocaat nodig in Sliedrecht?

Contact met Solstad Advocaten

Solstad Advocaten hielp al honderden klanten in de regio Sliedrecht aan een eerlijke schadevergoeding. Of het nu gaat om schade die is opgelopen tijdens het werk, in het verkeer of thuis: als er een externe schuldige is zorgen wij voor een eerlijke afwikkeling van de zaak. Bij ons werken alleen gecertificeerde en professionele schade-experts, die door jarenlange ervaring goed in staat zijn uw schade te berekenen en te claimen. Zo bent u verzekerd van een eerlijke behandeling.

Bent u op zoek naar een expert op het gebied van letselschade in Sliedrecht? Neem direct contact met ons op door te bellen naar 010 - 600 11 37 of maak gebruik van onderstaand contactformulier.

Contactformulier

Ochtend
Middag
Avond
 
Helge Solstad letselschade advocaat

Uw letselschade advocaat

LSA Vereniging van letselschadeadvocaten logo

Ons kantoor is opgericht door Helge Solstad, die sinds 1989 als advocaat werkzaam is. Door de lidmaatschappen van de LSA, ASP en WAA, die door de Orde zijn erkend als verenigingen die bijzonder gekwalificeerde advocaten als lid heeft, is mr. H. Solstad gerechtigd het keurmerk specialisatieverenigingen te gebruiken. Wij blijven onvoorwaardelijk betrokken bij slachtoffers.

De gedachte bij ons letselschade advocatenkantoor is dat specialisatie de kwaliteit van de dienstverlening ten goede komt. Als advocaten hebben wij ons gespecialiseerd op het gebied van aansprakelijkheid en personenschade. We zijn bovendien aangesloten bij specialisatieverenigingen zoals de vereniging van letselschadeadvocaten die uitsluitend voor slachtoffers opkomen, de ASP, en de vereniging voor letselschade advocaten.

 

Waarom Solstad Advocaten?

  • Vakkundig en helder advies
  • Gratis adviesgesprek
  • Lidmaatschap dhr. mr. H. Solstad specialisatieverenigingen LSA, ASP, WAA en LANGZS

Specialisaties

• Bedrijfsongevallen
• Verkeersongevallen
• Productfouten
• Zedendelicten
• Geweldsmisdrijven

Algemene-Voorwaarden Kantoorklachtenregeling Privacystatement

Werkgebied

Bleskensgraaf, Brandwijk, Giessenburg, Groot Ammers, Hardinxveld Giessendam, Langerak, Molenaarsgraaf, Nieuw Lekkerland, Nieuwpoort

Hoofdvestiging