010 - 600 11 37

Letselschade advocaat nodig in Sliedrecht?

Smartengeld in Sliedrecht

Na een ongeval – of het nu thuis, in het verkeer of op het werk gebeurt – blijft u als slachtoffer achter met een schuldvraag. Op wie kunt u het letsel dat u heeft opgelopen verhalen? Gelukkig kan onze letselschadespecialist u in Sliedrecht helpen een antwoord te vinden op die vraag en uiteraard ook om een passende vergoeding voor u als slachtoffer te regelen. Naast een schadevergoeding voor de fysieke schade, kunt u ook gecompenseerd worden voor psychische schade: dit wordt ook wel smartengeld genoemd. Wij hebben jarenlange ervaring op dit gebied in Sliedrecht en omstreken en kunnen u daarom adequaat helpen bij het verhalen van smartengeld.

Het claimen van smartengeld

Smartengeld wordt gevorderd voor de immateriële schade wegens gederfde levensvreugde, maar ook bij psychische schade, wegens ‘aantasting in de persoon’. Ook bij een blijvend litteken of een overlijden kan smartengeld worden geclaimd. De hoogte van deze claim moet per geval, met behulp van externe deskundigen, worden bekeken. Bent u op zoek naar een expert op het gebied van letselschade in Sliedrecht of in de nabije omgeving van Sliedrecht? Neem direct contact met ons op voor claims, ook op het gebied van smartengeld, in de regio Sliedrecht. Wij bieden service op maat en helpen en adviseren u waar nodig.

 
Helge Solstad letselschade advocaat

Uw letselschade advocaat

LSA Vereniging van letselschadeadvocaten logo

Ons kantoor is opgericht door Helge Solstad, die sinds 1989 als advocaat werkzaam is. Door de lidmaatschappen van de LSA, ASP en WAA, die door de Orde zijn erkend als verenigingen die bijzonder gekwalificeerde advocaten als lid heeft, is mr. H. Solstad gerechtigd het keurmerk specialisatieverenigingen te gebruiken. Wij blijven onvoorwaardelijk betrokken bij slachtoffers.

De gedachte bij ons letselschade advocatenkantoor is dat specialisatie de kwaliteit van de dienstverlening ten goede komt. Als advocaten hebben wij ons gespecialiseerd op het gebied van aansprakelijkheid en personenschade. We zijn bovendien aangesloten bij specialisatieverenigingen zoals de vereniging van letselschadeadvocaten die uitsluitend voor slachtoffers opkomen, de ASP, en de vereniging voor letselschade advocaten.

 

Waarom Solstad Advocaten?

  • Vakkundig en helder advies
  • Gratis adviesgesprek
  • Lidmaatschap dhr. mr. H. Solstad specialisatieverenigingen LSA, ASP, WAA en LANGZS

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Specialisaties

• Bedrijfsongevallen
• Verkeersongevallen
• Productfouten
• Zedendelicten
• Geweldsmisdrijven

Algemene-Voorwaarden Kantoorklachtenregeling Privacystatement

Werkgebied

Bleskensgraaf, Brandwijk, Giessenburg, Groot Ammers, Hardinxveld Giessendam, Langerak, Molenaarsgraaf, Nieuw Lekkerland, Nieuwpoort

Hoofdvestiging