076 - 200 86 00

Letselschade advocaat nodig in Sliedrecht?

Smartengeld in Sliedrecht

Na een ongeval – of het nu thuis, in het verkeer of op het werk gebeurt – blijft u als slachtoffer achter met een schuldvraag. Op wie kunt u het letsel dat u heeft opgelopen verhalen? Gelukkig kan onze letselschadespecialist u in Sliedrecht helpen een antwoord te vinden op die vraag en uiteraard ook om een passende vergoeding voor u als slachtoffer te regelen. Naast een schadevergoeding voor de fysieke schade, kunt u ook gecompenseerd worden voor psychische schade: dit wordt ook wel smartengeld genoemd. Wij hebben jarenlange ervaring op dit gebied in Sliedrecht en omstreken en kunnen u daarom adequaat helpen bij het verhalen van smartengeld.

Het claimen van smartengeld

Smartengeld wordt gevorderd voor de immateriële schade wegens gederfde levensvreugde, maar ook bij psychische schade, wegens ‘aantasting in de persoon’. Ook bij een blijvend litteken of een overlijden kan smartengeld worden geclaimd. De hoogte van deze claim moet per geval, met behulp van externe deskundigen, worden bekeken. Bent u op zoek naar een expert op het gebied van letselschade in Sliedrecht of in de nabije omgeving van Sliedrecht? Neem direct contact met ons op voor claims, ook op het gebied van smartengeld, in de regio Sliedrecht. Wij bieden service op maat en helpen en adviseren u waar nodig.

 
 

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Vakkundig en helder advies
  • Gratis adviesgesprek
  • Aangesloten bij de Vereniging van Letselschade Advocaten, Initiatiefnemer 0800-Ongeval

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Specialisaties

• Bedrijfsongevallen
• Verkeersongevallen
• Productfouten
• Zedendelicten
• Geweldsmisdrijven

Werkgebied

Bleskensgraaf, Brandwijk, Giessenburg, Groot Ammers, Hardinxveld Giessendam, Langerak, Molenaarsgraaf, Nieuw Lekkerland, Nieuwpoort

Hoofdvestiging