010 - 600 11 37

Letselschade advocaat nodig in Sliedrecht?

Juridische hulp bij letselschade

Al onze letselschadespecialisten zijn aangesloten bij het Keurmerk Letselschade, ook in Sliedrecht. Dit houdt in dat wij ons volgens strenge kwaliteitseisen en regels gespecialiseerd hebben op dit gebied. Wij nemen graag de zorgen van gedupeerden in de regio Sliedrecht op ons. Dit keurmerk is opgezet in 2007 in samenwerking met Slachtofferhulp Nederland. Deze organisatie komt op voor de rechten van u als consument. Letselschadespecialisten die het keurmerk weten te bemachtigen voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo bent u als consument verzekerd van een gedegen controle en onafhankelijk toezicht door de enige consumentenorganisatie in deze discipline. Een betere garantie voor een eerlijke en voordelige behandeling bestaat niet.

Wij zijn uw gekwalificeerde letselschadespecialisten

Schade-experts die behoren tot het netwerk van 0800 Ongeval zijn lid van het Nederlandse Instituut van Register Experts (NIVRE). Dit instituut verstrekt en controleert de certificering van schaderegelaars. Om hierbij aangesloten te zijn dien je ruime ervaring te hebben op het gebied van letselschade en de juiste opleiding hebben genoten. Klachten kunnen worden ingediend bij een onafhankelijke geschillencommissie.

Bent u op zoek naar een expert in letselschade in Sliedrecht of in de omgeving van Sliedrecht? Neem direct contact met ons op. Wij bieden service op maat en helpen en adviseren u waar nodig.

 
Helge Solstad letselschade advocaat

Uw letselschade advocaat

LSA Vereniging van letselschadeadvocaten logo

Ons kantoor is opgericht door Helge Solstad, die sinds 1989 als advocaat werkzaam is. Door de lidmaatschappen van de LSA, ASP en WAA, die door de Orde zijn erkend als verenigingen die bijzonder gekwalificeerde advocaten als lid heeft, is mr. H. Solstad gerechtigd het keurmerk specialisatieverenigingen te gebruiken. Wij blijven onvoorwaardelijk betrokken bij slachtoffers.

De gedachte bij ons letselschade advocatenkantoor is dat specialisatie de kwaliteit van de dienstverlening ten goede komt. Als advocaten hebben wij ons gespecialiseerd op het gebied van aansprakelijkheid en personenschade. We zijn bovendien aangesloten bij specialisatieverenigingen zoals de vereniging van letselschadeadvocaten die uitsluitend voor slachtoffers opkomen, de ASP, en de vereniging voor letselschade advocaten.

 

Waarom Solstad Advocaten?

  • Vakkundig en helder advies
  • Gratis adviesgesprek
  • Lidmaatschap dhr. mr. H. Solstad specialisatieverenigingen LSA, ASP, WAA en LANGZS

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Specialisaties

• Bedrijfsongevallen
• Verkeersongevallen
• Productfouten
• Zedendelicten
• Geweldsmisdrijven

Algemene-Voorwaarden Kantoorklachtenregeling Privacystatement

Werkgebied

Bleskensgraaf, Brandwijk, Giessenburg, Groot Ammers, Hardinxveld Giessendam, Langerak, Molenaarsgraaf, Nieuw Lekkerland, Nieuwpoort

Hoofdvestiging