076 - 200 86 00

Letselschade advocaat nodig in Sliedrecht?

Juridische hulp bij letselschade

Onze letselschadespecialisten zijn aangesloten bij de Vereniging van Letselschade Advocaten, ook in Sliedrecht. Dit houdt in dat wij ons volgens strenge kwaliteitseisen en regels gespecialiseerd hebben op dit gebied. Wij nemen graag de zorgen van gedupeerden in de regio Sliedrecht op ons. Leden die zijn aangesloten hebben tenminste vijf jaar ervaring in het voeren van een letselschadepraktijk. Een toelatingsexamen voor een specialisatieopleiding van de Grotius Academie van de Universiteit van Nijmegen is verplicht. Na het afronden van de opleiding mag je jezelf gecertificeerd LSA-lid noemen, zolang je tenminste vijfhonderd uur per jaar op dit vakgebied actief blijven en blijft voldoen aan de permanente educatieverplichtingen. Een betere garantie voor een kundige behandeling bestaat niet.

Wij zijn uw gekwalificeerde letselschadespecialisten

Schade-experts die behoren tot het netwerk van 0800 Ongeval zijn lid van het Nederlandse Instituut van Register Experts (NIVRE). Dit instituut verstrekt en controleert de certificering van schaderegelaars. Om hierbij aangesloten te zijn dien je ruime ervaring te hebben op het gebied van letselschade en de juiste opleiding hebben genoten. Klachten kunnen worden ingediend bij een onafhankelijke geschillencommissie.

Bent u op zoek naar een expert in letselschade in Sliedrecht of in de omgeving van Sliedrecht? Neem direct contact met ons op. Wij bieden service op maat en helpen en adviseren u waar nodig.

 
 

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Vakkundig en helder advies
  • Gratis adviesgesprek
  • Aangesloten bij de Vereniging van Letselschade Advocaten, Initiatiefnemer 0800-Ongeval

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Specialisaties

• Bedrijfsongevallen
• Verkeersongevallen
• Productfouten
• Zedendelicten
• Geweldsmisdrijven

Werkgebied

Bleskensgraaf, Brandwijk, Giessenburg, Groot Ammers, Hardinxveld Giessendam, Langerak, Molenaarsgraaf, Nieuw Lekkerland, Nieuwpoort

Hoofdvestiging